Spor bilimleri fakültesinde okuyorum ve hâliyle vucut geliştirme konusunda tam olmasada bilgiliyim. Bundan ayri olarak ps ve illüstratör ile logo yapmayi seviyorum.
Şimdi hocam ben size spor, vücut geliştirme konusunda bir blog yazın desem maksimum 10 makale yazacaksınız.
Size bir youtube kanalı açın desem, videoyu çekmiş dahi bile olsanız yüklemeyeceksiniz. Yükleseniz dahi çabuk bırakacaksınız.
Size telefonlar hakkında portal oluşturun, soru cevap scripti ile yola çıkın desem 2 ay sonra siteyi burada 200tl'e satacaksınız.
Çünkü erteliyorsunuz, sıkılıyorsunuz, çabanızın sonucunun boş olacağını projelerinizin ilk aşamalarında düşünüyorsunuz. Sizin, benim gibi insanlar böyledir.
Sizin gibi düşüncede olan insanların interneti ve reel sektörü birbirlerine harmanlaması gerekiyor.
Gerekirse başka insanlara bunu harmanlatıp onlardan para kazanma yoluna gitmeniz gerekiyor. (Sorununuz tam olarak para mı bilemiyorum. Ama aceleci olduğunuz sorunun en az yarısının para olduğunu gösteriyor.)
Mesela aileniz ne iş yapıyor? "Onların işini internette yerel olarak pazarlarsam nasıl olur?" gibi şeyler düşünebilirsiniz.
Başkası için; benim her zaman önerdiğim internet komisyonculuğu işini düşünebilirsiniz.