Merhaba arkadaşlar, 2020 Mayıs ayında açmış olduğum sitemi artık vakit ayırıp ilgilenemediğim için satıyorum, siteyle en çok geçen 2020 yılının temmuz-kasım ayları arasında ilgilenebildim o da zaten gelir tablolarına baktığınızda doğru orantılı olarak yansımıştır. Aşağıda site ile ilgili tüm bilgileri vermeye çalıştım, yine de sormak istediğiniz birşey olursa özelden sorabilirsiniz.
Sitede domaine onaylı
BirTema firmasının
200 TL lik apk indirme teması kuruludur
fiyata dahildir.
Adsense Dahil Değildir. Site adresi (***.net. Ciddi alıcılar-PM veya Whatsapp ) Site için istenen fiyat: 5000 TL Sitenin aylık getirisi: Adsense 100TL-130 TL Sitenin açılış tarihi: Mayıs 2020 Kategori, sitenin içeriği nedir: Mobil Oyun İndirme Günlük hit sayısı: 500-600 Ziyaretçi kaynağı: ( %90 Google) Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 11 Ay Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:Evet Hosting dahil midir: Hayır Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Birtema/Evet Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır Sitenin açılıştan bugüne kadar ki Adsense geliri Sitenin son 1 haftalık geliri Sitenin link kısaltma kullanılarak elde edilen geliri