Hocam ben de @1'e katılmak durumundayım, her şeyi bir arada istemişsiniz ama her biri farklı alanlar. Bir insanın bunları "yönetmesi" mümkün olabilir ama "uzman olması ve yapması" bence mümkün değil, eğer böyle biri varsa da 20.000$'dan fazla bir maaş hak eder bence, çünkü sadece e-ticaret bile başlı başına bir uzmanlık alanıyken grafiker, yazılımcı, dijital pazarlamacı, içerik editörü, analist, müşteri hizmetleri, otomasyon, lojistik, tedarik... Ben bu kadar iş yükünü kaldırabilecek ve dayanabilecek birini görmedim, duymadım. Ben Bursa'da yaşıyorum, işletmesini dijital ortama taşımak isteyenlere dijital pazarlama hizmetleri sağlıyorum. İlanınızdaki gereklilikleri bir ekip ile karşılayabiliyorum ben. İlanınıza rastgele, eleştiri yapmak için girmedim yani lütfen yanlış anlamayın, işle ilgilenebileceğim için girdim. Ancak e-ticaret ve dijital pazarlamadan sonra bende film koptu, gözüm korktu

Ben asla böyle bir iş ilanına başvurmazdım, kendime bunu yapmam çünkü bu durum vizyon içermiyor bence. Kolay gelsin iyi çalışmalar
cevap olarak yazdıklarıma bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız hocam

yazılımcı yada profesyonel grafiker aramıyoruz.