Hocam uye bilgilerine şehir seçtirdim. id 34 dedim Açıklama İstanbul user alanına kayıt ettim.

bilgileri düzenleme ekranına geldiğinde ekranda optiona id 34 ad İstanbul getiriyorum ama işki kere geliyor çünkü farklı kurgu ile yapıyorum bunu tek seferde nasıl halledebilirim çözemedim. aşağıda kodu ekliyorum.

<fieldset class="form-group">
                                                <label class="form-label">Evcil Hayvan Türü</label>
                                                <select id="kategori" name="kategori" class="form-control" required>
                                                    [B]<option value="<?php echo $ilancek['kat_id'] ?>"><?php echo $ilancek['KAD'] ?></option>[/B]
                                                    <?php
                                                    $katsor = $dbname->prepare("SELECT kat_id, kat_ad FROM ilan_kategori WHERE ana_id IS NULL ORDER BY kat_id ASC");
                                                    $katsor->execute();
                                                    while ($katcek = $katsor->fetch(PDO::FETCH_ASSOC)) { ?>
                                                        <option value="<?php echo $katcek['kat_id'] ?>"><?php echo $katcek['kat_ad'] ?></option>
                                                    <?php } ?>
                                                </select>
                                            </fieldset>