Bir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olabildiğince detaylı açıklamışsınız ancak bir kaç sorum var:
Müzik ya da efektlerin telifsiz olması konusuna değinmişsiniz ancak oyun türü nedeniyle bunlardan çok daha kapsamlı olan 3d model ve assetleri ne şekilde sağlanacak?
Oyunun uzunluğu ne kadar olacak? (sahne detayı vs)
PC oyunu talep ettiğiniz için soruyorum? Oyunun yayınlanması için pc de yayıncınız ya da steam hesabı mevcut mu ya da bu konuda düşünceniz nedir?
Çünkü bu seviyede bir oyun sıfırdan saece tek bir geliştiriciyle çıkmaz --- AAA oyunlarda çalışan yüzlerce insan gibi de olmalı demiyorum ama en azından indie bile olsa bazı assetlere ihtiyaç duyulacaktır.
Küçük ekiplerle casual geliştirmeler yapıyorum, açıkcası bu soruları yaparım diye sormaktan çok yapma niyeti olanların ilk aklına gelecek sorular olduğu için eklemek istedim.
Kolay gelsin. Ne istediğinizi net olarak bildiğiniz takdirde iyi bir ekiple iyi bir oyun çıkarmanız mümkündür mutlaka.
Her şey Asset Store'dan alınarak yapılacaktır. Yani böyle yapılmasını istiyorum çünkü hem güzel hem ucuz hem de tek kişi yapabiliyor. Yapan kişiler var, tanıştım ve konuştum. Buna dayanarak böyle diyorum. Çok bilgim olan bir konu değil bir yanlışlık varsa affola.