Gunluk 400 kelimelik 2 adet makale + editorluk + seo + bancklink + 5 adet tanitim yazisi.

Dogru duzgun 2 adet 400 kelimelik makale yazmak icin arastirma ve yazma suresi en az 1 saat alir.
Editorluk? Belirsiz sure, neyin editorlugu soylememissiniz. Varsayiyorum ki buna da 1 saat ayirmak lazim.
SEO? Belirsiz sure, nasil bir SEO, cok belirsiz,. Varsayiyorum ki buna 2 saat ayirmak lazim.
Backlink? Bunu hic hesaplamiyorum, SEO isi icinde dahil ediyorum.
5 adet tanitim yazisi (bunlari 250 kelimeden varsayiyorum) yazmak ve biryerlerde yayinlatmak en az 2 saat ayirmak lazim.

Yani siz bu isler icin gunluk 1+1+2+0+2 , toplam 6 saat ayirmaniz lazim. Hakkini vermek isterseniz yoksa oylesine rastgele is yaparak bu sureyi 6'dan 3'e bile dusurebilirsiniz.

Saatlik emek ucretiniz x harcadiginiz saat x 30 = Aylik ucretlendirmeniz gereken tutardir.

Diyelim ki saat ucretiniz 15 tl ve gunde 5 saat harcadiniz, o zaman sizin aylik paket ucretini 2250 TL yapmaniz gerek.

Ucma patlama kacma garantili is yapmayi dusunuyorsunuz ama musteriye aylik en az 3000 tl lik kazanc yukseltmesi yasatmaniz gerek ki o da bu parayi size versin.