Arkadaşlar merhaba, iyi forumlar.

Giyim sektörü üzerine bir markamız var. Hem mağaza satışı, hem instagram satışı hem de kendi e-ticaret sitemizden satış yapıyoruz.

Zaman ilerledikçe de Sanal pazaryerlerine girmeye karar verdik. Ancak;

Stok takibi, muhasebe vs için Akınsoft/Wolvox kullanıyoruz. Kullanmamızın nedeni İnstagram ve mağazadan satış olduğunda barkod okutup stok düşüyoruz. Bu şekilde stok düşüyoruz.

Sanal pazar için Entegra ile anlaşma yaptım. Aylardır uğraşmama rağmen bir türlü Wolvox'tan ürünü entagraya çekemedik. İki firmada karşılıklı birbirini suçlamaya başladı. Diğer firmayla halletmemiz gerektiğini söyledi. Artık bir şekilde iki firmayı birbiriyle konuşturdum. Her şeyi denedim. En sonunda Entagra müşteri hizmetleri Wolvox'a aynen şöyle dedi: "Niye insanları yanlış yönlendiriyorsunuz? Bizim sizinle ürünleri çekme konusunda bir anlaşmamız yok ki dedi

Not: Wolvox kesinlikle önermiyorum.

Şimdi sadece Entagra kullanıp sanal pazar yerlerine girebilirim ancak bu sefer barkod okuttuğumuzda stok düşürmüyor.

Lütfen arkadaşlar hem stok takibi hem barkod sistemi hem de entegrasyon için kullanabileceğim bir entegrasyon var mı? Önerilerinize ihtiyacım var. Bunları tek bir programda halledemez miyim?

Not: İdeasoft kullanıyoruz.