Arkadaşlar ben mi yanlış düşünüyorum yoksa bu dünyada mı yanlış yasalar .
Demin eve gidiyorum adamın biri millete küfrediyor 20m önümde bir dayı geçiyor ona küfrediyor tip tip bakıyor, ağzında sigara çakmak bulamamış galiba millete sövüyor. İnatla dibinden geçtim tip tip bakıyor dişine kestirmediğine sövmüyor 100m ilerde evim evin kapısın açıyorum uzaktan sövüyor banamı oda belli değil yoldan ana cadde.
Hayır söylediğide "akşam akşam şöylesini bıçaklayacan şöyle yapcan böyle yapcan felan küfürleri yazmıyorum"
Şimdi benim görüşüme göre ben 100 m uzakta olsamda bu herif belki geçtim gittim bana sövüyor bunu öldürmem legal olmalı. Ben mi yanlış düşünüyorum, yoksa dünya bu duruma açık mı? Yani millet bir birine sövsün sorun yok mu durum.

Sonra babama bakıyorum, babam dünyanın en sakin insanı, izmirin en tehlikeli yerlerinden birinde çalışıyor. Oda yanımdaydı hep sakinliğini koruyor böyle adamlara karşı. Hayır oturduğumuz yerde o kadar pislik bir yerde değil. Ya bende sinir stres sıkıntısı var yada yasal olarak bu heriflerin bunu yaptığında karşılık bulması durumu yok. (Burda bana öyle bir şey olduğunda hakaret davası aç zırt pırt yap dememenizi rica ediyorum) Bana göre küfrün karşılığı 1 yıl 2 yıl hapis veya para cezası değil, bana göre söylediği sözle orantılı fiziksel ceza...