Hotan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üniversite mezunu boş gezerken belediyeye torpille ilkokul mezunu adam almak ne kadar etik değilse bu konuda bahsi geçen hasetlikte o derece etik değildir.
Üniversite mezununa gel kaldırım yapacaksın belediyede dendiğinde ben o kadar okudum amelelikmi yapacam der 10k da versen gidip çalışmaz.
Zaferdnx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir ilkokul çaycı 5 bin tl maaş alıyor olması , bir mühendis 16 yıllık eğitim alıp 3 bin maaş alması ve buna itiraz ediyor diye milletin ekmeği ile oynuyor mu oluyor ? , bir mühendisin 3 bin alıyor olması onun sucu değildir , neden diye sorsa , devletin okumuş insanına sahip çıkmıyor olması
Siz eğer soğukta yağmurda çamurda yeri geldiğinde lağımın içine girip temizlik yapan adamın aldığı maaşı çok görürsen o adamda oturduğun yerde çayın çorban ayağına geliyor 3 bin lira maaş neyine yetmiyor ''der''
Her ünv bitiren ertesi gün 10k maaş alacak evini arabasını alacak diye bir kural yok yeni mühendisler inşaata geldiğinde adam daha projeyi nasıl tutacağını bile bilmiyor illaki zamanla tecrübeside artacak maaşıda.