Alengirik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam oncellikle onunde kocaman bir maraton yks sınavı var buna calısmayı bırakma bunu kazandıktan sonra zaten hedefledniğğin gibi gidecektşr
mustafas3rhat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazılımı her zaman öğrenebilirsin ama önceliğin üniversite olması gerekir hobi olarak gene yazılama bakabilirsin boş zamanlarında ama sınava hazırlanmayı kesinlikle bırakma dediğim gibi yazılımı her zaman öğrenebilirsin ben 18 yıla yakın bu işin içerisindeyim nasıl başladın dersen merak etmekle başladım onu nasıl yapmışlar bunu nasıl yapmışlar derken bu güne kadar geldim ve hala onu nasıl yapmışlar bunu nasıl yapmışlar bitmedi bitmiyor
Noroc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ingilzice ogreniyorsun, mezun olup muhendislik diplomasi aliyorsun, egitim hayatin boyunca 25-30 TL'lik scriptleri yazmayi hedeflemek yerine bilgi birikimini arttirip tecrube kazanmaya odaklaniyorsun. Sonra mezun olunca yurtdisina ucuyorsun.
ahmetkucukonder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazılımın sonu yok, ben 100% biliyorum diyen 101% sahtekardır burası net. İlk önce sınava girin, size şu üniye bu üniye girin diye öneride bulunamam çalışın bir yerleri kazanın ve kazandıktan sonra ünide aldığınız derslerle yetinmeyin kısaca öğrenmeye aç olun. Üniversite işin eğitiminden çok diploma kısmı olacak, seminerlere katılın kamplara katılın projeler geliştirin CV'nizi doldurun gerisi çorap söküğü gibi gelir. Şu anda yapman gereken sınava çalışmak, sınavdan sonra da tutturduğun yere bakmaksızın yazılıma.
dönüşleriniz için çok teşekkür ederim dilimi geliştirmeye çalışıp yksye ağırlık vereceğim teşekkürler r10.net ailesi