Selam arkadaşlar benim bir sorum var.Yabancı bir sitenin ismi ve bilgileri değiştirilerek hatta farklı bir temayla ama içinde bulundurduğu bilgileri kopyalamak suçmu?Site bilgileri fotoğrafları içerikleri birebir aynısı fakat tema isim web adresini okulun ismi farklı yapabilirmiyiz.Ayrıca bu yasal ise domainini istediğimiz ülkeden seçebiliyormuyuz ? com.tr yerine gov.ua veya gov.cr gibi.

Örneğin https://www.taltech.ee/en/ veya https://www.kuas.ac.jp/en/ siteleri gibi ama üniversite adı farklı bilgiler farklı ?
Ayrıca yapılan bu sitelerden herhangi bir ödeme alma sistemi kurabilirmiyiz ?Yurtiçi veya Yurdışı hesabına ?

Amacım Yurtdışında bir üniversite websitesi kurmak ama sıfırdan kurmak gereksiz zamanımı alacak belli başlı şeyleri değiştirip yeni bir üniversite yada dil okulu websitesi kurmak istiyorum.Birebir aynısı olması gerekmiyor üniversite ismini ve dil okulunun ismini adresini ben belirleyeceğim ama içinde barındırdıgı üniversite bölümleri ve açıklamaları aynı kalabilir.

Bu konuda bilgisi olan varsa bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim ayrıca bu merak ettiklerim yasal ise 5 site yapımı ücreti ortalama nekadara mal olur ?