Hastaligindan ziyade cloe idi sanirim eski esinin ismi ondan sonra toparlanamadi.Mehmet ali erbil de hasta veya rahmetli murak goge bakanda cok badireler atlatti ama kansere yenik dustu.Her kamera karsisinda boynu bukuk ve aglak bir halde roportaj vermesi bana itici geliyor.Silkelenip kendine gelmesi gerek.Allah sifa versin.
Allah şifa versin. Seneler önce bir klip çekiminde çalışmıştım. Sette tek bende laptop vardı. Laptop istemişti. Benim laptopı verdik. Laptop bana geri döndüğünde online kumar oynandığını farketmiştim.
Çok para kazandı, üstelik albümlerin sattığı, para kazanılan zamanlarda kazandı. Kanun gibi zengin olabilirdi ama hayatını iyi yönetemedi.
Bugün yaptıkları da bana sanatçı hassasiyeti ya da böyle drama yaparak rant sağlamak gibi geliyor.
Ya gerçekten depresyonda ya da drama oynayarak kendini gündemde tutmaya çalışıyor.
Allah şifasını versin kendinden başkasına zararı olmayan bir sanatçıydı, ne yaptıysa kendine yaptı.
İnşallah akıllanmıştır ve bundan sonra hayatını daha iyi yönetir.
Şarkıları büyük sanat eserleri olmasa da bir çok insanın duygu dünyasında iz bırakmıştır.