Hostaj adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Katılıyorum, bu arkadaşların bu düşüncelerini ben şımarıklık olarak değerlendiriyorum, adam burada bir şey başaramayıp bir baltaya sap olamamış avrupada bir şeyler yapabileceğini girişim başlatıp milyoner olabileceğini zannediyor.

Buradan memnun olmadığı için gitmek isteyen arkadaşlara sormak istiyorum siz bu şikayet ettiğiniz konuların düzelmesi için ne yaptınız? Bulunduğunuz yere ne fayda sağladınız? Örnek döviz kurundan şikayet ediyorsunuz, bunun aynı zamanda bazıları için büyük bir fırsat olduğunu, döviz kazandırabilecek işler yaparak bu krizi kendiniz için büyük bir fırsata çevirebileceğinizi de bilmelisiniz, yoksa şikayet edip stres yapmaktan öteye geçemeyeceksiniz. Bakış açınızı değiştirmeniz lazım.
Ülkede her şey düzgün yani bu arkadaş şımarık yani öyle mi? İş arıyor mesela hemen buluyor fakat şımarmış olduğu için üff çalışmıcam mı diyor? Ha hadi iş buldu diyelim o işte kazandığı parayla zaten hayatı düzene girmeye başlar. Heralde bi telefonu yeniler, hobiler edinmeye başlar, şöyle bi 7-8 ay sonra da araba çeker heralde.

YAHU siz şaka mısınız şaka mı? Bakış açımızı değiştirecekmişiz. Ne için değiştireceğiz fakir olmayı kabul edip şükredersek heralde sizin istediğiniz bakış açısı bu olur.