Kargo işini shopiere mağaza açarak yapabilirsin bence
Veya dolap üzerinden sahte satın alım yap kargo ve komisyon vereceksin her türlü
Shopier'i deneyeceğim bundan önce dolap uygulamasını inceledim fakat kommisyon biraz gözüme fazla geldi gözümden nedense düştü gibi. teşekkür ederim yorumunuz için
Fikirlerini anlatıp bir akarabandan rica edebilirsin. Mümkün mü acaba? Veya ürün tedarik edeceğin abilerinden rica etsen?
Tüm akrabalarımı aradım tek bir tanesinin şirketi var oda eniştem. O da pek sıcak bakmadı aramız bozulmasın diye üstünde durmadım
Kargo işini pek bilmiyorum fakat en ucuz gönderimi ptt yapıyor sanırsam. Müşterilerine dolap gibi uygulamalardan komisyonlu ödeme talep edeceksin gibi duruyor kargo ücretinde indirim için.
Evet galiba sona kalan olarsk PTTyi tercih edeceğim dolap uygulamasına ürün yükledim fakat öne çıkmadığı için direk sildim. Detaylıca inceleyeceğim hepsini teşekkür ederim
Biraz daha sabredersen hem alt yapını daha sağlıklı oluşturursun hemde 18 yaşında genç girişimciden faydalanabilirsin.
14 yaşımdan beri yiyip bitiriyor bu ticaret beni. Okul olduğu zaman öğle aralarında a101e inip sakız alıyordum son dakika sigara içen tayfaya satıp karımı en kolay ordan alıyordum

bakalım 18 yaşında neler olacak teşekkür ederim
Trendyol vs. Gibi pazaryerleri göründüğü kadar da şey değil hocam satılan ürünlerin geri gelme olasılığı çok fazla misal ürünü alıp açarken kırıp size geri iade etse kırık geldi diye pazaryerleri müşteriyi haklı buluyor. Her geri iade edilen ürünün kargo ücreti sizden çıkıyor. Bazı ürünler paketi açıldıktan sonra kullanılamayacak ürünler olsa bile açtıktan sonra heri iade edebiliyor

facebookta bu tür mecralarda satış yapan kişilerden oluşan gruplar mevcut içeriye girip bilgilenebilirsiniz bir çoğu belirli bir yere geldikten sonra çıkıp kendi sitesini açıyor veya el mahkum devam ediyor
Trendyol işini arkadaşım ailesi ile deniyor şuana kadar bir sıkıntı çıkmadığını söyledi kârı ile bilgisayar dizdi maşallah. Paket ürün olacağı için pek sıkıntı çıkacağını düşünmedim tabi haklısınız müşteri sıkıntısı illa yaşanacaktır. Deneyip görmek lazım. Teşekkür ederim