Merhabalar. Küçüklüğümden beri ticarete ayrı bir ilgim var bu zamana kadar okula kek, sakız çikolata vs götürüp satmaktan tutun sanal alemde hesap satışlarım da mevcut. 17 yaşındayım Trendyol Hepsiburada gibi yerlere girmek istiyorum şirket yok. Şirket açmak istiyorum e yaşım yetmiyor. Şimdi akıllarda ki o soruyu cevaplayayım. Trendyol'a girip ne yapacaksın kerata! Özetle: Bir çok babamın arkadaşı toptancı olan kişiler ile görüştüm tanıştım. Etiket fiyatlarından daha az fiyata (karımı çıkaracak bir şekilde) ürün verebileceklerini söylediler. Kabul ettim herşey çok iyi fakat şirket yok yine açamıyoruz. Aile içinde de şirketi olan yok. Amazon'a gireyim orda biseyler deneyim dedim oraya da giremedim E-Devlet bilgileri vs kısaca yolun sonu yine şirket. Kendi organik büyüttüğüm Tiktok hesapları vardı onlardan satıp kenara üç beş lira koyuyordum e alım satım da durdu müşteri de bulamıyorum. Aklıma Instagram da satış yapmak geldi. Kargo fiyatları aşırı pahalı kargocu ile anlaşmam lazım yine şirket. Ara vereyim uzak durayım diyorum yine olmuyor. Aklıma konu açarken geldi. Ortak girdiğim şirketi olan X kişisi ile şirketi açabilir miyim acaba? Ucuza (çakma) Nike Adidas ayakkabı satan bir yer buldum bu fikir 4ay önceden de aklımda olduğu için girip aldım herhangi bir ayakkabıyı. Daha yeni yırtılmaya başladı kısaca ayakkabı fena değil. Instagram satışı için kargocular ile nasıl anlaşma yapabilirim yaşım engel olur mu?
İlginiz için teşekkür ederim