Cimere yazdım insanların kazandıkları 200-300 tl harçlık düzeyindeki gelirleri almamalarını daha doğrusu şirket için zorlamamalarını gerekirse yatan paranın içinden otomatik çekmelerini söyledim... Bir öğrenciye hosting,domain ve kullandıkları oyun programlarının ücretlerini(ki dolar bazında baya pahalılar) ödemesi için destek olmayan devlet kalkıp 200 TL nin peşine düşerse ben de ileride gitme hayali kurarım. Bugün benim 300 TL kazancım için bunları yapan sistem ben 10k-20k kazanırsam bana neler yapmaz ? Yahuu dijitalden kazanan adamlar zaten kazanırlar her yerde siz böyle saçmaladıkça insanlar kaçıp gider. Nitekim Türk oyun firmaları diye övündüğümüz şirketlerin merkezlerine bakın!!!! Hepsinin merkezi yurt dışında

( Burda ucuza insan çalıştırıyolar yurt dışında vergi vermiyorlar neredeyse... Neden ben reklam verirken %15+ kazançlarımdan kdv %20 + %40 gelir vergisi vereyim??? Bunu deyince fatura kesmeyen berber laf eder. Fatura kesmeyen bakkal laf eder... 10k maaş verip asgari ücret gösteren bazı patronlar bile laf eder. Zaten yerinizden kalkmadan para kazanıyorsunuz diye :d Komik.
Umarım akıllanırlar :/ İnsanlar da bu ülkeye vergilerini verir. Maalesef bizde cumhurbaşkanının oğlu bile vergiden "kaçınmak" için yurt dışında şirketler açıyor

( Kendisinin bu konu hakkında videosu da var. Neden nedennn? Hepimiz burda açalım daha az vergi verelim ama verelim. Amerikada öğrenci dolar bazında kazanabiliyor. Ona göre reklam bütçesi oluyor ve devlet 20K ya kadar vergi istemiyor

Ben şimdi bu adamla nasıl kapışayım? Bilerek veya bilmeyerek insanları yoruyorlar. İnsanları ruhsal olarak bir çöplüğe itiyorlar. İnsanlar neden kalsın ?