Selam hocam,
Aşağıdaki vereceğim link'e bm id'sini yazarak talep formunu ve durumunu görebilirsin, eğer hala açık yada beklemediğin bir cevap var ise buradan cevap verip durumun tekrar aktif olmasını sağlayabilirsin.
İyi forumlar.
Merhaba Hocam attığınız link için çok teşekkür ederim. Bana ilk başta işletmeniz doğrulandı diye bildirim gelmis fakat sonrasında bazı belgeler eksik vs diyor
"
Necip Furkan Türe başarıyla doğrulandı. İşletme yöneticilerine bildirim gönderildi ve bu durum bilgisi İşletme Bilgileri sayfasında gösterilecek.
Facebook platformunu daha güvenli hale getirmeye yardımcı olduğunuz için teşekkürler,
Facebook Business Ekibi* bu ilk gelen bildirim. Sonrasında ise "
Gönderilen belgeler bir veya birden fazla gereksinimi karşılamadığı için Necip Furkan Türe'i bir işletme olarak doğrulayamıyoruz. Genel hatalara şirket faturaları, sipariş formlar veya vergi iadeleri gibi doğrulama için kabul edilmeyen belgeleri göndermek dahildir.
İşletme doğrulamasını başarıyla tamamlamayan işletmeler belirli Facebook ürünlerine erişimi kaybedebilir.
Değerlendirmeye almamız için işletme bilgilerini veya belgelerini güncellediyseniz, işletme doğrulamasını tekrar başlatabilirsiniz. Gönderilebilecek en iyi belgeler şunlardır:
İşletme Ruhsati
Ticari sicil gazetesi ilani ve ya şirket sözleşmesi
İşletme vergi ve ya kdv tescil belgesi
Ne tür belgelerin kabul edildiği hakkında daha fazla bilgi almak için Yardım Merkezimizi ziyaret edin.
Teşekkürler, Facebook Business Ekibi" Böyle bir bildirim gelmiş. Ben şahıs şirketi olduğun için ticari
Sicil bana zorunlu değil.Benim attığım belgeler Vergi Levhası,İmza Sirkuleri ve sirkete ait faturalar vs