nurettin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben baya araştırdım yaklaşık olarak 8-9 ayda kurtatıyordu. 2019 yılı sonunda bunun fiyatı 6-7 bin altıydı ve o zaman dolar daha yüksekti. Eğer eth düşerse direk zararla kapatırsınız.
6-7 ayda suan amorti ediyor kendini araştırmalarım değerli bilgileriniz önemli benim için teşekkür ederim

Kei adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3090 lar güzel mhs veriyor lakin en kötü yani aşırı ısınması dikkat edin şahsen ben 1 ekran kartına 25 bin tl vermem ne olacağı belli değil hesağlamanızı yaptınız mı kaç ayda amorti ediyor gelecek yıl sonu eth bitiyor
ethereum İngilizlere bağlı olduğu için pek tahmin etmiyorum biteceğini ama benimki bilgi toplamak sadece değerli bilgileriniz önemli benim için teşekkür ederim

Cansush adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu an için Rx5700XT en iyi fiyat performansa sahip ethereum miningde. 54mhs veriyor ve 25000e 4 hatta tane bulabilirsiniz. 4 adette toplamda 220mhs kazım gücünüz olur. RTX 3090 120MHS. Aynı paraya neredeyse 2 kat karınız olur. Ve satışta da değer kaybı daha az, kolay ve hızlı satarsınız.
ben 2nci el degil 0 almak istiyorum ne olursa olsun garantili olsun 50 yi yukarı çıkarmadığı sürece garanti dışı kalmıyor değerli bilgileriniz önemli benim için teşekkür ederim