Hayırlı olsun, Ama site bazı hatalardan dolayı çok amatörce duruyor. Bunları en hızlı şekilde halletmelisiniz. Ama tema ve ürün sayfaları falan gayet güzel. Ama bu yazdıklarımı kesin olarak halletmelisiniz.
1- Logo'yu küçültmelisin. Şuanki hali çok boş bırakmış. Altındaki sloganı kaldırabilirsen benim küçülttüğüm hali ile daha büyük görünür.
2- Menüdeki kategoriler kısmında sadece Kuruyemişler yazıyor. Şuan baktım fazla bir ürün yok ama ürünleri kategorize etmen gerekli. Çekirdekler, Fındıklar, Fıstıklar gibi.
3- Bu kısımlar dolu olmalı.
4- Kullanılan görsellerde Türkçe karakter desteği yok insanın gözüne çok fazla batıyor.
5- Fotoğraflar sündürülmüş ve kimi büyük kimi küçük. Tüm fotoğraflar tek tip olmalı.
6- Melikgaz/Kayseri demek yerine tam adresi belirtin. Şahsen alışveriş yaparken adrese bakıyorum tam adres var mı diye. Hatta Sabit telefon varsa onu ekleyin. Müşteri güveni açısından gerekli bilgilerdir bunlar.
7- Paypal ülkemizde kullanılmıyor bu kaldırılmalı. Zaten sizde paypal ile ödeme alamıyorsunuzdur zaten
8- Kurumsal, kampanyalar gibi menülerin üstüne gelince boş bir kutu çıkıyor ve tıklanmıyor.