ingilterede yaşıyorum, amazon burada neredeyse tekel durumda insanlar giydikleri çorapları bile amazondan alıyor. bir amazon prime üyesiyim ve bende tüm ihtiyaçlarımı amazondan alırım, 4 ay önce 2-3 kot pantolon aldım ve pantolonlardan memnun kalmadım. 2 tanesini giydiğimi fakat rahat edemediğimi bildiren bir mesaj yazdım hesabımdan, kot pantolonlar amazonun kendi etiketi, kendi ürettiği ürün olduğu için onlara geri göndermemi bu ürünlerdeki beni rahatsız eden değişimleri yazmamı istediler. bu ürünlerdeki kısa sürede oluşan sorunları ilerde yaşanmaması için gönderdim. 2 ürünün toplamı 60 paunt iken toplam 100 paunt daha ürünleri göndermeden hesabıma bakiye tanımladılar.

sadece bu değil amazonun ingiltere pazarında kendi adına satmak için ürettirdiği elektrik süpürgesini aldık 2 ay geçtikten sonra ürünün tekeri çıktı geri takılıyordu fakat ara ara çıktığı için değişim talep ettik ertesi gün adresimize biz daha sorunlu ürünü göndermeden yenisini göndermişler. gerçekten bu müşteri memnuniyeti ütesinde bir durum, anlaşılan aynı politikasını türkiye'de de uyguluyorlar.