Lecter41 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tek sorun ekran kartında olabilir onuda tam takıp kasayı yan şekilde yatırırsalar hiçbir sorun olacağını sanmıyorum. Ayrıca bende Haziran 2020'de parça sipariş verdim youtubedan bakarak montaj yapılabiliyor.
BaRBaRYaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öyle olsa bu kadar elektronik mağaza hazır montajlı sistem satmazdı.
kaldı ki o kasalar KARGO FİRMALARININ kibar taşıma elemanları tarafından gayet NAZİKÇE taşnırken zarar görmüyorsa siz kendiniz taşırken de kolay kolay zarar görmez
turguthan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ekran kartini cikar posete koy devam et
mehmetcanayten adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle ekran kartini takmasın evde sen tak onu zarar görür
Birdilimask adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Günümüz ekran kartları devasa ve ağır olduklarından mütevellit sarsıntı yada sallantı olduğunda ufakta olsa yerinden oynama riski bulunmaktadır. En nihayetinde ince bir devre parcası bir yuvaya giriyor. Bu yüzden kargolanan bilgisayarların çoğu ekran kartı montajsız gönderilir. Bilgisayarınızı riske etmeyin. Ekran kartının nasıl montajlandığını orada öğrenip eve geldiğinizde siz montajlayın. Hayırlı olsun güle güle kullanın. Darısı 10 yıllık laptop kullanan benim başıma inşallah.
omer760 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bende bu cuma günü topladım ve montajını gerçekleştirdim, 6-7 saatimi aldı yavas yavaş dikkatli şekilde yaptım, video izledim. Onu yapacak kişide insanoğlu, dikkatli olduktan sonra ve düzgün anlatımları izledikten sonra sizde yaparsınız emin olun. Hazır sistem satan firmalar, ekran kartını kutusunda yolluyorlar bahsettiğiniz sebeple, ama tekrardan bir düşünün.

Bu arada ben sistemi topladım bastım düğmeye, ekran gelmedi nasıl korktum meğer 4 pinli anakart bağlantısı var onu takma mışım. Dikkatli izleyin videolar 😂😂
Sagroth adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgisayarı montajdan sonra taşımak riskli. Söylediğiniz tamamen mümkün. Her kasiste zarar görme ihtimali var
PANDAA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Düzgün montaj yapılırsa hiçbirşey olmaz hocam kolay kolay. Montaj basit aslında ama biraz pratik gerektiriyor tabi bilmiyorsanız girişmeyin hiç kartı fln yakarsınız yanlış bağlantıyla bilene yaptırmak en iyisi.
Slash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her türlü yazılımı kodlamayı yaparım ama gel gelelim teknik olarak parça sök taktan anlamıyorum bende
tlg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ekran kartı hariç hepsinin montajını yapsın. Eve gelince sadece ekran kartını ve power kablosunu takarsın.
Loces adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Montaj işleminde aslında çok da zor bir bölüm yok, yapabiliyorsanız kendinizin yapmasını tavsiye ederim. Ancak başka birisine montaj yaptırmak için götürürken tabii ki de dikkat etmek gerekir. Ama ufak bir kasisten geçerken parçaların zarar görmesini ilk defa burada duydum. Ben de birçok kez kasa topladım montaj için araç ile götürdüm, arka koltuğun boşluğuna düzgün bir şekilde sabitlediğiniz zaman pek bir problem çıkacağını sanmıyorum
Slash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen gün düşünüyordum 12-15k lık bir bilgisayar alsam laptop gibi yanımda annemlere taşısam ne olur diye demek tasımamalıyız
woax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ekran kartını montelemesin söyleyin çünkü o sallanabiliyor pinlerinin kırılma ihtimali var nolur nolmaz sadece onu takmasın. Siz takarsınız zaten basit ekran kartını takmak vidalayacaksınız sadece.
VohaaMedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce internetten montaj edilmiş şekilde aldım, ekran kartı hariç montaj yapıp yolladılar. Bende evde ekran kartını taktım sadece, muhtemelen sıkıntı olmaz ama şans tabi.
Lecter41 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tek sorun ekran kartında olabilir onuda tam takıp kasayı yan şekilde yatırırsalar hiçbir sorun olacağını sanmıyorum. Ayrıca bende Haziran 2020'de parça sipariş verdim youtubedan bakarak montaj yapılabiliyor.
BaRBaRYaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öyle olsa bu kadar elektronik mağaza hazır montajlı sistem satmazdı.
kaldı ki o kasalar KARGO FİRMALARININ kibar taşıma elemanları tarafından gayet NAZİKÇE taşnırken zarar görmüyorsa siz kendiniz taşırken de kolay kolay zarar görmez
turguthan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ekran kartini cikar posete koy devam et
mehmetcanayten adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle ekran kartini takmasın evde sen tak onu zarar görür
Birdilimask adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Günümüz ekran kartları devasa ve ağır olduklarından mütevellit sarsıntı yada sallantı olduğunda ufakta olsa yerinden oynama riski bulunmaktadır. En nihayetinde ince bir devre parcası bir yuvaya giriyor. Bu yüzden kargolanan bilgisayarların çoğu ekran kartı montajsız gönderilir. Bilgisayarınızı riske etmeyin. Ekran kartının nasıl montajlandığını orada öğrenip eve geldiğinizde siz montajlayın. Hayırlı olsun güle güle kullanın. Darısı 10 yıllık laptop kullanan benim başıma inşallah.
omer760 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bende bu cuma günü topladım ve montajını gerçekleştirdim, 6-7 saatimi aldı yavas yavaş dikkatli şekilde yaptım, video izledim. Onu yapacak kişide insanoğlu, dikkatli olduktan sonra ve düzgün anlatımları izledikten sonra sizde yaparsınız emin olun. Hazır sistem satan firmalar, ekran kartını kutusunda yolluyorlar bahsettiğiniz sebeple, ama tekrardan bir düşünün.

Bu arada ben sistemi topladım bastım düğmeye, ekran gelmedi nasıl korktum meğer 4 pinli anakart bağlantısı var onu takma mışım. Dikkatli izleyin videolar 😂😂
tahaa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ekran kartlarının demonte şekilde yollanmasının tek nedeni PCI Express slotunun kırılmamasıdır. Eğer ekran kartı demonteyse hiçbir şey olmaz.
2 kişi pcyi çok güzel bir şekilde montajladılar. Arabanın arkadasında tüm parçalar monte edilmiş şekilde sorunsuz geldi. Şu an da kullanıyorum. Cevaplar için teşekkürler.