Merhaba arkadaşlar, geçmişinden de baktım.. 2020 Mart ayından beri aldığım birçok farklı eğitim var. Bunların 15'i ücretsiz.. Toplam 129 kurs var. İngilizce kursu 15, gerisi Türkçe. 15 rakamında minimal oynama olur, max 13 ing - 17 ing çıkar yani saydım gözümden kaçırdığım 1-2 vardır. İçerisinde wordpress, adwords, autocad, photoshop, premiere, blockchain, sql server, html5, css3, javascript, javascript bootcamp, java, fl studio, cubase, unity 2d temel c#, ingilizce, solfej, veri bilimi-yapay zeka, github, oyun, kotlin, labwiev, amazon fba, excel, vba, sketch ile arayüzü, psikoloji, italyanca, oop mantığı, almanca, delphi, python django, piyano, bağlama, onelee, illustrator, indesign, acrobat pro, after effects, dimension cc, spark, app invertor, mblock arduino, golang, postresql, flutter, trader, camtasia, polyworks, linux, subnetting, responsive, sass ve daha birçok BAŞLIKTA eğitimler var..
28.99 liradan tek kurs fiyatı alsam 3.300- 34.99dan olsam 3.980tl değeri var hesabın/ Hesap Udemy hesabıdır.
Ben ise bunu bir açık arttırma ve yarı fiyatına hemen al özelliğiyle koymak istiyorum, teklif yapıp size kaldığı zaman almayacak olanlar günlerce beklememi heba etmiş olur 1 gün müddet veririm - trade veririm, rakam geçse bile ondan bir öncekine hemen al fiyatıyla teklif sunarım..
Aç-kapa pencereleri bilmiyorum teklif yapan hocalarıma teker teker tüm içerikler atılır, içerisinde zaten eğitimine girdiğim birkaç yazılım ve müzik kursu var, gerisinde zaman bile ayıramadım. hem teklif yapmadan hem teklif yaptıktan sonra farketmez tüm kursların resmini ulaştırabilirim.
Tasarım-Yazılım-Müzik Prodüktörlüğü ve nice konuda kaynak dolusudur. 1 günde kullansanız 1 ayda kullansanız sonrasında hesap iadesi gerçekleştiremem, bir iş fikri için paraya ihtiyacım var o yüzden satıyorum. Bu yüzden zaten kursların eksik kalacağını sanmıyorum ama bu işime yaramaz (!) denilmemesi için hesabın resimlerini bende atmak isterim ki hesabı bi görün (:

Başlangıç Fiyatı: 275 tl
Min. Artış: 25
Hemen Al: 1450tl (Teklifler incelenir, 18'inin akşamına kadar hoşgörülü olurum. Öğrenciliğini belgeyle kanıtlayabilecek olana ekstra bir indirim yaparım.)
Açık Arttırma Bitişi: Son teklif+24 Saat

Umarım layığıyla değerlendirebilecek bir insana ulaşmış olur. Hepinize yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.
0542 655 3506 üzerinden 7/24 elimden gelen konuda yardımcı olurum, iyi forumlar.