Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Arkadaşlar selamlar, çok içerlendiğim bir durumu sizlerle paylaşmak istiyorum.
Bu tarz durumları genelde içinde yaşan birisiyim cümlelerim çarpıtılmasın çok içerlendigim için buraya yazmak istedim.
İş dönüşü evimin yol güzergahında sürekli anne oğul gezen iki kişi görüyordum. İkiside aşırı bakımsız çoçugun bu soğukta içinde atlet bile yok t-shirt ile dolaştıgını görüyordum bu durum arada sırada aklıma geliyordu bişeyler alıp versem mi diye.
Yine birgün ışıklarda çoçugu ve annesini gördüm. Arabayı köşeye çektim üstümde ki çeketi çıkarıp çoçugun annesine X bir amca verdi oğlunuzun giymesini söyledi diyip verdim daha sonra aracıma geri dönüp evime gittim.
Yine birkaç gün sonra çoçugun çeketsiz annesi ile aynı caddede dolaştıgını gördüm ve bu duruma aşırı sinirlendim buraya yazmak istedim.
Amacım yaptıgım işi sizlere anlatıp takdir edilmek değil bilakis inancı zayıf ve cevap arayan bir kişiligim.
O an onu yapmak istedim ve yaptım. Şuan acayip derecede kandırıldığımı düşünüyorum. Param kaybetsem çalınsa bu kadar içerlenmezdim ama duygularımın sömürülmesi hiç hoşuma gitmedi.
Başka ihtimaller üzerine düşünüyorum da yani yaşadıgım yerde hava 2-3 şu birkaç gündür bir insan o çeketi niye giymez eski haliyle orada yürümeye devam eder? Dilencilere bile asla para veren bir insan değilim. Asla samimi gelmezler bana çünkü ama birkez olsun kendimden ödün verdim ve karşılaştıgım durum buydu.
İhtimalleri çogaltıp kötü düşünmemeye calışıyorum.
-İnsanların verdigi kılık kıyafeti vs giyerlerse insanların artık onlara yardım etmeyecegini bilmeleri. (düzgün görünüme sahip olduktan sonra)
-Ailenin başka evlatları olduğu.
-Bunu meslek haline getirdikleri.
Bana en mantıklı 1. madde geliyor ama bu şekilde olsa bile bütün illerimizde sevgi elleri var.
Belediyeler durumu kötü olan insanlara bildiğiniz yardım yağdırıyor gözledigim kadarıyla.