Arkadaşlar selamlar , normalde motorcuyum aktif bir şekilde motosiklet kullanıyorum , arabaları pek sevmem çok da işim olmaz ancak maalesef bi araç ihtiyacım oldu , araçlara ve modellere çok uzağım , motorda her şeyi ezbere bilirim ama bu konuda eksikliklerimi giderirseniz sevinirim.

İstanbulda kar yağışının ardından gazla renault bayisine gittim Reno clio 2020 model 1.3 , icon paket tam dolu için başvuru yaptım , kredim onaylandı.

Seat leon , ww golf gibi araçlar da baktım ancak istanbulda stok veya uygun fiyat bulamadım.

Şuanlık i20 ile clio arasındayım , boyum 1.80 , tek korkum araç içinde bayılır mıyım bilmiyorum , volvo s60 2018 kullanıyordum tabii ki segment olarak birbirine çok uzak araçlar ancak şuanlık aşağı yukarı 200.000 lira civarında 0km hatcback araç bakıyorum , ekstra piyasada sıfır olarak bulabileceğim önerileriniz var ise de bekliyorum.

Bunların dışında clio ve i20 artı eksi yönlerini belirtirseniz sevinirim , clio'dan emindim fakat internette gezindiğimde sanki i20 bi tık daha rahat gibi geldi bana.