MuratEfendi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ensafin yaptigida dilide yanlis fakat, benim soyle durumlar vardi vs gibi durumlarda sizi hakli cikarmaz bir siparis verdiyseniz ilgileneceksiniz uzerine duseceksiniz, burdaki tek sıkıntı kargo ucreti degil adamın zaman ayirmasi paketlemesi ugrasmasi bunlarda onemli. O yuzden bir iste hic bir zaman tek taraflı bakmayınız, adamin boyle bir mesaj atmasinin nedenide sizin icin demiyorum keyfi olarak kapida odeme siparis verip almayanlari caydirmak adina genelde saticilar boyle yapiyor, fakat yinede yanlis uslup. Ama yinede dedigim gibi sizinde eksikliginiz var ve karsi tarafa sizde kendinizi guzelce ifade edebilirsiniz durumu cozmeye yonelik
ben o haksız demedim ki tehdit ediyor dedim. konu çok başka yerlere gidiyor. iyi o halde örneğin lokantaya gittiniz ve yediniz içtiniz bir baktınız cüzdanınız kayıp. lokanta sahibi ******** diye sizi tehdit etti üzerinize geldi birde dedi ki 100 tl borcun var ama böyle yaptığın için bin tl ödeyeceksin? sizin hatanızla karşılaştığınız tavır denk mi acaba?