boss1903 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ufak bir miktar ile türk sitelerden birinden bişey al sat falan mantığı anla gerisi senin hayal gücüne göre değişir
Dishekimi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 senedir çok güzel paralar kazanan babam bugün ben bu işten anlamıyormuşum dedi. Öğrenmek basit ustalaşmak zor hocam. Umarım çabanızın karşılığını alırsınız
neoblack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
YouTube da eğitim vardir illaki oradan bakabilirsin hocam, hiç bilmiyorsan al sat tavsiye etmem yatırım amaçlı da alırsan şansına artik malum btc nin ne olacağı belli olmuyor birde kaybina uzulmeyecegin miktarla girmen yararina olur.
atillademirad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elinde ne kadar tutar olursa olsun, olayın mantığını anlamadan yatırım yapmanızı tavsiye etmem. Kesinlikle genel kavramları ve grafik okumayı öğrenmelisiniz. Sonrasın da ufak tutarlar ile başlayıp, zamanla tutarı arttırabilirsiniz. Aksi takdirde, bu zamanda olduğu gibi herkesin dediğine gelir ve sonunda ağlarsınız.
Forumda bu bitcoinle ilgili sürekli paylaşımlar görüyorum birde Facebook'ta bir grup var bunla ilgili sürekli bilgi amaçlı paylaşımlar yapılıyor sağlam bı al satcı bulabilirsem onla birlikte ufak ufak birşeyler yaparım diye düşünüyorum