EmreKafadar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 ay önce amazondan şarj kablosu aldım , bugün bozuldu. müşteri hizmetlerine değiştirmek istiyorum mümkün mü yazdım (iade süresi de dolmustu) müşteri hizmetlerindeki kadın bana "değiştirme işlemi mümkün değil sadece iade var ama iadeyle uğraşmanızı istemem direk paranizi isde ediyorum " dedi. ilk defa böyle birseyle karşılaştım ve mutlu oldum ;D ilk başta acaba kandırılıyor muyum diye düşündüm ama gerçekmiş
Gerçekten dünyanın en iyi.şirketi
Amazon cidden bu konuda üstüne tanımadığım bir firma. Amazon Türkiye ilk açıldığı zamanlarda sanırım Aralık 2018'de Philips marka televizyon aldım kendilerinden. Ürün kutusunda ekran üstüne gelen kısımda hafif bir eziklik vardı. Kendilerini aradığımda televizyonunuzun 2 yıl Philips garantisi ve ayrıca bu süreç zarfında Amazon tarafından da garantisi olduğunu söylediler. Kutuyu açabilirsiniz bir sorun var ise hemen değişim için ürün göndereceklerini söyleyip telefonda beklemişlerdi. İsterse üstünden 7-8 ay geçmiş olsun değişim yada iade sağlıyorlar. Amazon müşterisini korumayı gayet bilen ve uygulayan bir firma.