Merhaba hocam bende ara ara işler alıyorum. Size ufak bir iki ipucu vermek istiyorum. Ben ağırlıklı olarak psd-to-html ve Angular-Java işleriyle ilgileniyorum. Öncelikle kişisel profilinize ekleyebilirseniz bir iki pörtfolye ekleyin.Profil açıklama kısmına sade ama etkili bir yazı yazın. 3-4 farklı durum için cover letterlar yazın. Bir önceki arkadaşın dediği gibi 3 dakika ingilizce sohbet ederek verified onayı alabiliyorsunuz. Sadece size ne yaptığınızı ve nerede çalıştığınızı neden upwork diye sorular soruyor o kadar.
Eğer ki hiç iş tamamlayamadıysanız direk balıklama +100 dolardan fazla hiç bir işe başvurmayın. Bu acemiliği çok arkadaşım yaptı, client'de aynı zaman da iyi para vericekse tecrübeli birini istediği için direk eleniyorsunuz.
Açık ve net bir şekilde geçmişte şu işleri tamamladım, bu işi yapacak bilgilerim var, daha önce xx teknolojisini kullanarak sorunları halletim ilk işim olacağı için düşük bir ücrete yapabilirim derseniz %60-70 dönüş alırsınız.

İlk kazandığınız parayı çekmeyin, üyeliğinizi yükseltin, bu tavsiyemi ileride uygularsınız. Hindistanlılardan korkmayın, çok fazla oldukları doğru ama kalitesiz iş yapıyorlar. Ben de oldukça yeniyim bu platformda ama bu taktikleri uygulayarak iş alabiliyorum