- kendisine ve emegine teşekkür ederim çok ilgili anlayışlı ve işini severek yapan kişi hayırlı işleri olması temennimle
ürün alındı ilgili kişi teşekkür ederim
Bot alındı çok sağlıklı çalışıyor öneririm alacaklara
Program satın alındı ve satan arkadaş tarafından kuruldu. Herhangi bir problemle karşılaşmadım. Ellerine sağlık.
deneme amaçlı aylık satın aldım. program çok güzel çalışıyor. ay sonunda detaylı değerlendirme yaparım.
Program satın alındı ve satan arkadaş tarafından kuruldu. Herhangi bir problemle karşılaşmadım. Ellerine sağlık.
Letgo Botu satın alındı. Ciddi anlamda başarılı hem program hemde ilgi alaka için ayrıca çok teşekkür ediyorum.
Şuana kadar kullandığım en başarılı bot diyebilirim gerçekten hem parametre çok kullanılabilirliği üst seviye hemde çok basit anlaşılır.
Botu satın aldım ve kullanıyorum gayet memnunum. Kendisine burdanda teşekkür ederim ne zaman yazdı isem hızlı şekilde yardımcı oldu.
Program alındı.İşleyişli sade bir program.
Sanırım botu ilk alanlardanım. Memnun kaldım ,yaklasık 150 adet urun listeliyorum,excell den alıp paylasıp diğerine geciyor. Botun sorunsuz calısmasının yanı sıra arkadasın yapamadıgım seylerde hemen yardımcı olması hosuma gitti.
İşini düzgün yapıyor,tavsiye ederim
Program letgo'da paylaştıklarım herşeyi karşılıyor
Farklı iller paylaşım, resimler özgünleştirme süreli paylaşım hızlı paylaşım gibi özellikler mevcut.
@Scicek hocam titizlikle eğitimi ve işleyişi anlattı teşekkür ederim letgo'da satış yapan arkadaşlara tavsiye ederim.
Letgo Botu #LetgoBot
Programlar illegal işler için kullanmak yasaktır. Botun işleyişi günlük hayata size yardımcı olmasıdır.