Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu cumle ile moderator arkadaslari etkilwyemezsiniz. Adalete ben de guvendigim icin uzun zamandir bu forumdayim ve yiginla ticaret ouanim var. Evimi gecindiriyorum bu forumdan. Konu adalet algisi degil. Algi yaratmayin. Sizin tavirlariniz ve gereksiz ters uslubunuz da ceza gorsun o zaman. Ben fiyat cok.. vs demis olsam baltalamis olurum ama az da olsa gelirin rakamini ogrenmek istedim hakli olarak. Bu balta degildir. En az 10 kisi var dalga cmgecen ve uslubunu elestiren. Herkesi sikayet et o zmn. Adaletmis
Kimseyi etkilemeye çalıştığım yok ama tavırlarınız hiç doğru değildi.
Zaten konu başlığının altında gelir ile ilgili bilgi vermiş miyim? evet.
Siteden gelir elde etmediğimi, kısa süreliğine Adsense kodlarını eklediğimde tbm'nin düşük olması sebebi ile reklamları kaldırdığımı yazmış mıyım? evet

Bir de böyle anlatayım, belki anlarsınız ;
Elimde bir site var, sitenin günlük hiti 8K ama gelir elde etmiyorum. Alan kişi canı ne istiyorsa onu yapar.
Bunu belirtmeme rağmen tutturmuşsunuz gelir de gelir.

Bu arada, sizin sayenizde sitenin satışından vazgeçtim. Belki de şuan çok sıkışık durumdaydım ve bu siteyi satarak elime geçen para ile ihtiyacımı karşılayacaktım. Ev geçindiriyorsanız üzerinize alma ihtimaliniz olan vebali düşünün.