Merhabalar, son zamanlarda kafamı karıştıran ve beni zorda bırakan şeyleri sizlerle paylaşmak istiyorum. Yazılım üzerine 3-4 senedir kendimi geliştiriyorum ya da geliştirdiğimi sanıyorum. Sürekli php üzerine çalıştım biraz da HTML CSS. Okuldan dolayı da c# ama çok temel düzeyde. Daha önce php ve html css kullanarak 1 adet proje geliştirdim. Şimdi bu bilgilerimle biraz kazanç sağlamak için website siparişi aldım bir adet ama bu zamana kadar hep backend çalıştığım için tasarım konusunda sıfır olduğumu farkettim. Bir tasarım yaptırdım fakat bu sefer de bu tasarımı html css'e dökemedim bilgi yetersizliğinden dolayı. Farkettim ki ben aslında hiçbir şey katamamış kendime. php konusunda bir şeyler biliyorum diye düşünüyorum fakat bunu kullanabileceğim bir alan bulamıyorum. Web alanında da bir çok konuda bilgim var. Şimdi asıl sorumu şu okuduğum Bilgisayar programcılığını bırakmayı düşünüyorum çünkü 2. sınıftayım geçen 2 dönemin ortalaması 3,23 ve 3,46 ama bana hiçbir şey katmadı okul. Bu dönem de 3,32 ama yine çok ilerlediğimi düşünmüyorum. Ben web yazılım alanında ilerlemeyi bu yolda gerçekçi projeler geliştirmeyi istiyorum. Şuan hayatımı idame ettirebileceğim hiçbir kaynağım yok çok az param var ve bir bilgisayarım var. Sizce bu yazılım yolunda nasıl ve ne şekilde ilerlemeliyim?