Merhaba,
Önceden bu konu hakkında bir başlık oluşturmuştum fakat hem yoğunluğum hem de coinler üzerinde yaptığım çalışmadaki sistem değişikliği sebebiyle ilgili başlığa devam etmedim. Peki şimdiki konumuz nedir?
Ben bir oyun oynuyorum. Oyunun başlıca kuralı: zarar etmemek, ikinci kuralı: kazanmak
Hangi yaşta olursak olalım, oyun oynarken her zaman sabırsız oluruz ve bir an önce bitiş çizgisini görmek isteriz. Fakat bu sefer istop ya da körebe oynamıyoruz. Son derece tehlikeli sonuçlar doğurabileceği için mantıklı adımlar atarak
sabırlı olmam gerekiyor. Edindiğim tecrübeye göre bu oyunun en büyük kuralı sabırdır ve sonra teknik analiz gelir. (şahsi düşüncemdir)
Bizler en büyük yanlışı aslında burada yapıyoruz ;
A Coin 0,1800 iken 5.000 TL'lik bir yatırım yaptık ve 0,2000'ye satış emri verdik. Fakat alım yaptıktan sonra 0,1650 seviyelerine kadar beklenmedik bir şekilde geriledi. Yanlış ata oynadım diye düşündükten sonra, başkalarının sözüne bakarak elimdeki malı zararına satıp B Coin'e yatırım yaptıktan kısa bir süre sonra A Coin'in yükselişe geçtiğini görüyoruz - nasıl bir his? -
Her satış işleminden sonra, tüm coinler üzerinden analizlerimi yaptıktan sonra tamamen şeffaf bir şekilde sizlerle buradan paylaşacağım ve alım yapacağım.
Konu içinde yazdıklarımın tamamı kendi oyunumun bir parçası olup asla
yatırım tavsiyesi değildir. Başlıyorum ;
14.02.2021 tarihinde 9.703,77 TL değerinde CHZ'yi 0,2650 TL'den satın alarak 0,2900 TL'den satış emri verdim. Bu işlemden 905 TL kar edeceğim.
Satış gerçekleştiğinde, genel olarak analizlerimden yola çıkarak tekrardan alım yapacağım. Analizlerimi de buradan paylaşacağım (fakat oyun oynadığım ve yatırım tavsiyesi olmadığı unutulmasın)
Çin'deki Öküz yılı kutlamaları için ilan edilen tatil sebebebiyle birkaç günü çok sakin geçirdik. Çin'deki tatil sebebiyle sadece kripto değil, dünya ekonomisinde durgunluk yaşandı fakat önümüzdeki günlerde eski hızına kavuşacaktır.