Arkadaşlar konumuzun elmanın yararları olduğunu varsayalım. Elmanın yararlarıyla ilgili bir makale yazarken şu şekilde başlıyorum.

h1 Elmanın Yararları

Elmanın yararlarını saymadan önce elma ne zaman nerede nasıl yetişir beraber bakalım. Elma şu şu mevsimde şu şu ilaçların olduğu zamanlar vs. yetişir.

"Bu kısmı yazdıktan sonra h2'de elmanın yararlarından bahsetmek istiyorum." h1 önce elma ağacının tanıtımı vs. sonrasında h2 şu şekilde;"

h2 Elmanın Yararları (asıl elmanın yararlarından burada bahsedeceğim)

Elmanın yararları vücudu dinleştirir bla bla bla...

Arkadaşlar şimdi benim h1 ve h2 de aynı oldu. Fakat içerikleri farklı. Bunun seo açısından bir zararı var mıdır? Aynı başlıktan iki tane olabilri mi? Veya ikinci başlığı elmanın yararları yerine elmanın faydaları olarak değiştirsem olur mu? h3 başlığı da elmayla ilgili bir şeylerden bahsedip makaleyi bitiriyorum.

Ek olarak, mesela benim bir sitem var bu sitenin içeriği teknoloji ürünlerinin incelenmesi. Bir telefondan bahsederken Abduriziptik telefonu x işlemcili, y gb ramli bir telefondur. Paneli g markadır, kamerası şudur gibi bir içerik girdiğimi varsayalım. Bunu içeriği hazır olarak girmiş bir türkçe siteden kopyala yapıştır yaparak kendi siteme çekersem bu spama girer mi? Tabi o içeriğin düzeltmesini yapacağım, yani olduğu gibi kötü bir şekilde ingilizce olmayacak. Tamamen düzenlenmiş ve imla kurallarına uygun bir ingilzice ile yazılmış olacak.

Sorularıma cevap veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkür edeirm, ilgiliniz ve alakanız için çok sağ olun.