Konunun Tamamını Okumadan Yorum Yapan Kişiye Siteyi Hemen Satın Almak İstese Dahi Cevap Vermeyeceğim. Site adresi : PM Site için istenen fiyat : 5.000 TL ( Güncel ve Son Fiyat ) Sitenin aylık getirisi: Site Adsense onaylıdır fakat reklam yerleşimini bir türlü beceremediğim için düşük tbm canımı sıktı. Reklam yerleşimi konusunda deneme yanılma yolu ile güzel çalışmalar yapan kişinin elinde parlayacağına eminim. Link satislari : Siteden asla tek bir link bile çıkılmamıştır, asla tanıtım yazısı satılmamıştır. Site içerisinde sigara içilmemiştir
Kategori, sitenin içeriği nedir: Fiyatlar Günlük hit sayısı: 8.000 Tekil Ziyaretçi kaynağı: Google ( %84 organiktir, %16 direkt , sosyal medyadan ziyaretçi çekilmedi ) Domainin yaşı ve Pagerank değeri: DA 16 PA 29 Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik Hosting dahil midir: hayır Banlı olduğu sponsor var mı: yok Banlı olduğu arama motoru var mı: yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Sahifa Yazılım lisans sonlanma zamanı: - Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..
Tanışıklığım olan arkadaşlarım çok iyi bilirler, 3 yıl boyunca keyifle ilgilendim fakat son zamanlar içerik üretmek ve yayınlamak için hiç vakit bulamıyorum. Siteyi 2,5 sene önce forumdan bir arkadaştan aldığımda günlük 100-200 tekil hiti vardı, şimdi ise epey yüksek. Adsense kodlarımı eklemiyorum düşük 0,05 , 0,10 TL arasındaki tbm verdiği ve tıklama oranını %1'in üzerine çıkaramadığım için artık uğraşmak istemiyorum. Bu yüzden sitenin geliri ile ilgili asla kesinlik belirtmesem de, hitinin 8K ortalamasından düşmeyeceğine garanti verebilirim. Hatta geçen gün 10K tekili görmüştüm. Malum pandemi sebebiyle hayat düzeni çok değiştiği için gün be gün istatistiklerimiz değişiklik gösterebiliyor.
Site içerisinde tamamı %100 özgün olmak üzere 182 tane içerik vardır, 500-600 içerik olsa siz düşünün. Ayrıca siteyi alan kişiye hazır olan ama girmekten üşendiğim 14 tane özgün içeriği özgün resimleri ile birlikte vereceğim.
Hit konusunda en çok önem verilen husus : İstikrar'dır. Çok fazla ekran görüntüsü eklemiyorum, zaten aşağıdaki görsele bakınca işi bilen insan neyin ne olduğunu anlar.
Gelir konusunda herhangi bir ekran görüntüsü eklemiyorum keza ben de reklam kodlarımı uzun zamandır kullanmıyordum.
Bir de Search Console ekliyorum ;