Merhaba Arkadaşlar ,
Benim anlamadığım bir durum var bu tarz konuların altında herkesin birbiriyle sidik yarıştırması ve sürekli birbirlerine laf vurmaları dikkatimi çok çekiyor ve konu yardımlaşma konusundan çok insanların kendini yüksekten görerek sürekli ben buyum sen nesin havasına bürünmesine öncülük ediyor gibi gelmekte. Arkadaşlar haddime değil lakin bu konu ve buna benzer konunun altında yazılan ne varsa bilgi alışverişi yapmak ve tecrübe aktarmak üzere açılmakta olduğun düşünüyorum ve kimse sizin 150TL veya 60TL faturalandırmalarınızla atmaya calıştığınız boş havaları görmek için değil bunlarla ilgili reel olarak ne yapabilirim düşüncesiyle konunun hemen hemen her yazışmasını pür dikkat okuyor diye düşünüyorum. Kaldı ki bazı arkadaşlar çok birşeyler biliyormuş ediyormuş nolur o halde bilmeyen ihtiyacı olan ve bu işten evine ekmek götürmeye calısan arkadaşlara yardımcı olsun ve onlarında kazanmasında önünü açsınlar diye konuyu noktalamak istiyorum gerçekten içinizde ki bir cok arkadaşla ticaretim olmuştur bir çoğunuzu da sever sayarım kimse sahsi olarak algılamasın söylemlerimin tamamı geneldir üstüne alınan varsa da artık bu cümlemden sonra onun problemi oluyor canı sağolsun der konuyu pekte uzatmam.
iyi forumlar diliyorum canlar.