Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana kaçıncı cahil diyişin sayamadım cold wallet'dan ağa bağlanamazsan parayı nasıl harcayacaksın? şunu bi açıklasana vahiy mi yollayacaksın? tekrar yazayım bağlantı kurmak isteyen her program istemci rolünü üstlenmiş olur.
int yasakliipler[10000], tmp[10000];
while(1)
{
   if(IpAdresiDegistimi( tmp ))
      memcpy(yasakliipler, tmp, sizeof(yasakliipler));
  Sleep(10);
}
Her 10 milisaniyede ip adreslerini kontrol et değişiklik varsa eskileri serbest bırak yenileri engelle. Sadece bu kod ağa yeni katılımcıları engeller. Bütün IP adreslerini engelleme diye bir şey yok sadece btc nin ip adreslerini engeller istediğin kadar ip değiştir engellenen ip sayısı btc ip sayısını geçmez.

Bak burda biri sormuş; https://bitcoin.stackexchange.com/qu...ind-each-other
How do Bitcoin clients find each other? Bitcoin clienti diğerlerini nasıl bulur?
Daha önce bağlantı yapmışsa aynı ip adresinden bağlantı yapmaya çalışır eğer bağlantı kurulamazsa yada bağlantı ilk sefer yapılacaksa kaynak koda eklenen ip/dns adreslerinden bağlantı kurmayı dener, bu adresler yasaklıysa ağa dahil olamaz.

Şimdi sıra hali hazırda bağlantı kurmuş kişilere geldi;
Bu kişiler gizli mi? öyle olsa ağa kimse dahil olamazdı o halde yapılması gereken şey ağdaki ip adreslerini toplamak ve topladığın ip adreslerini belirtilen port adresinden buluşturmamak, örneğin 1 nolu IP adresine 7 nolu IP adresi 5. porttan bağlanamaz.

Uydu atılacakmış, wifi ağı kurulacakmış bunu yazdım zaten cep telefonu wifiden olmaz baz istasyonu mu kuracaksın? hadi bi dene bakalım ne oluyor.

Senin uslubunla; Şunu cahil kafana sok internetle internetin sahibine kafa tutamazsın!
iki tarafında yazılarını okudum.
@Tontonq; buna cvp ver. Dunyadaki tüm hükümetler arkadaşın dediği gibi, ISP'ler ve Bankalar ile engelleyici bir sistemi devreye sokarsa ne olacak? ve kripto para borsalarını oluşturan unsurları devletler yasaklarsa kimse ücret karşılığı change de edemicek. Bu çok zor bişe değil. Bankalarında canına minnet zaten, böyle olursa tamam btc yok olmaz ama güven vermez, dip fiyatı zaten direk kendi bulacaktır. milletin btc si pul olacaktır. buda bir gerçek? uydu atarızı falan geç, Devletler yasaklarsa uydu muydu kimse atamaz. ve ben daha hiç duymadım merkez bankaların kripto para aldığını?
https://www.coinkolik.com/bitcoin-ya...ldugu-ulkeler/

Yani demem o ki btc yi yok edemezler tmm ama gerçekten patlatılabilme imkanı var gibi. Misal Çin ve rusya yasaklamış hapis cezası var. Bu iş Amerika ve avrupaya yarıyor görünüyor...
Düşündüren soruda şuan neden yasaklamadıkları, Kendi kurdukları sisteme zarar vermiyor olabilir veya biraz daha zamanı var veya menfaatleri var yasaklamak istemiyorlar.
?