Music adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam asagidaki sorularima cevap alabilir miyim, oyunlarda in app purchase uygulayabilir miyiz ornegin yeni arac ? Simulasyon konulari nelerdir ? Yuksek indirme alan app te reklam calismasi yapildi mi yada biz yapmali miyiz ? Kilitlenme/crash olma oranlari nelerdir, en son guncellemeyi ne zaman yaptiniz yeni surumlere uyum sorunu var midir. Gelistirmeye acik uygulamalar midir ?
Tesekkurler.
Burdan cevaplayayım belki başka merak edenlerde vardır.

- Oyunlarda in app purchase bulunmuyor, bazılarına ekleyebilirsiniz bazılarına ekleyemezsin fakat eklenirsede çok bir ek getirisi olacağını düşünmüyorum.

- Minibüs, araba, traktör, tır vs. gibi araç simülasyonlarıdır.

- Hiçbir oyunda reklam çalışması yapılmadı fakat ucuz tbm ile indirme alınabilen oyunlardır isteyen reklam yapabilir biraz daha artacaktır gelirleri.

- Kilitlenme/crash oranları indirme oranlarına göre çok düşüktür. 2,5 milyon indirilen oyun için tüm zamanlar kilitlenme/anr oranı https://prnt.sc/zmkd67

- En son güncellemeler ekim başı yapıldı. Google'ın dayattığı yeni APİ sınırına yükselterek güncelledik. Şuanlık bir uyum sorunu yoktur, google yeni gereklilikler getirmediği sürece.

- Her oyun/uygulama geliştirmeye açıktır. Ben satın aldığımda bunların geliri 2-3bin arasındaydı, 5bin civarlarına çıkarttım fakat hem farklı işlerlede ilgilendiğim hemde 30dan fazla oyunum olduğu için sağlam bir ilgi gösteremedim. İlgilenebilsem çok daha fazlasını yapacağıma eminim.