o yüzden herkeze yardım etmiyorum.Hele biri de gitmiş yok bagğış yapın yöntem söyleyeyim diye polyanacılık oynuyor facebookta .Bir de yöntem almak için bağış yapanlar onlara hiçbirşey demiyorum.Bağış Allah için yapılır UNUTMAYIN.
bunu da editledim =).Editlemek 5 dk sonuçta reklam açamyoruz =).Açanlara başarılar dilerim.
Eskiden reklam hesaı da satıyordum imzamda mevcut.Web uyumlu cloaker yaptık ona bile saldıran oluyor siteye..İnsanlara yaranmak zor.Herkez birbirini kıskanacagına birbirinin ekmeginde gözü olacagına azıcık iyi niyet göstersen samimi olsak inanın forumda herkez herkeze yardım eder.Kime çok yardım ettiysem satış konusu açtı bir de pro gibi takıldı sagda solda ..Ben bana gelen pmleri tek tek ifşa etmeye kalksam cogu yerin dibine girer ama düzgün adam olanın yeri bende herzaman ayrıdır..Yardım isteyenler bağış yapıp yöntem alıyor forumda bize ihtiyaç yok .Konuları okuyup geçiyorum artık sadece .Herkeze iyi forumlar.
Bence Sorun şu bu reklam işinde yöntem satanlar yüzünden bu tarz tartışmalar oluyor.Birisi bir şey paylaşıyor sonra ben afedersiniz keriz çok var zaten ben bunlara 300 500 ne koparırsam kârdır diyorlar.Sonra fixleniyor 1 ay içerisinde çözüm üretemeyince forumdanda birileri birşeyler paylaşmayınca olaylar tartışmaya gidiyor sonra kimse bir şey paylaşmak istemiyor çünkü paylaşılan şeyler direk ya kopyalanıp satışa sunuluyor yada belli bir süre sonra engelleniyor.