emirhansarica adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, xxxx rakamlı satabilirsiniz. Bunun dışında müsadenizle şeyi sormak istiyorum. Adsense ödeme limiti 200 tl değil miydi?
Ben yükselttim hocam 1000 tl birikmeden yatmasın diye

Looker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Stabil gelir durumu nedir? AdSense hesabındaki birikmiş olan bakiye, ödeme almış ve yıllanmış AdSense hesabı, domainin ve sitenin yaşı elbette ayrı ayrı değer katan özellikler. Ancak durduğu yerde sitenin gelir potansiyelini de bilmek gerekir. Genelde alıcılar düzenli geliri çarparak hesaplama yapıyor.
Hocam düzenli gelir aylık ortalama 60-70 tl.
Bazen bir yazıda patlama oluyor 80-90 lara cıkıyor bazen ziyaretçi az geldiğinde 50 küsürlere düşüyor.

Argonaut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim tahminini formülüm. Ama herkesin kendi hesabı vardır tabi

(Aylık kazanç X 12) + (Domain Yaşı X 50) + (İçerik Toptan Fiyatı) + (Adsense Onaylanmış Kredi) + (Adsense Fiyatı [Pinsiz=300 / Pinli= 700]) + (Hosting Ücreti(duruma göre) + (Domain Hakkı (jenerik ya da kısa ise) + (script, tema vs.. bedeli)
Paramedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ödeme almış pinli .com onaylı ihlalsiz adsense hesabı = 1200 TL

10 aylık kazanç= 700 TL
10 yıllık domain 500 TL
bakiye 580 TL
makale ve ortak masraflar vs. 500-1000 TL

4000 TL

ben minimumdan hesaplamaya çalıştım gerisi sizin pazarlamasına kalmış 10 bin üstüne dahi gidebilir bence biraz uğraşıp siteyi daha da güzelleştirin geliştirin pasif gelir olsun.

Dediğiniz gibi uğraşılsa güzel yerlere geleceğini düşünüyorum ama 10 yıldır uğraşayım uğraşayım deyip bir türlü uğraşamıyorum.
En iyisi satmak diye düşünüyorum. Birinin işine yarar belki

Bu arada yorum yapan arkadaşlara teşekkürler birkaç yorum daha gelirse aşağı yukarı ederini hesaplayıp ilana koyayım