İşkur anlaşılan çok sıkıntılı, peki firma kendi girip eklese kendi ilanını onda sorun yaşar mıyım ,?
A.s YouTube kanalı video olarak yayınlayan var.
Benim bir web sitem vardı. wp üzerinde işkur ilamları yayınlıyordum. Birisi şikayet etmiş. İşkur bölge müdürlüğüne çağırıp ifade aldılar.
Birkaç yıl öncesi için 13.000 tl gibi bir cezası var. Yetkili resmi iş bulma işletmesi değilseniz kesinlikle bulaşmayın.
Haber siteleri saçma sapan metinlerle iş alımı haberi yapıyorlar. Benim tavsiyem bunları inceleyip benzer tarzda içerikle haber sitesi açmanız. öbür türlü sakat gelirsiniz.
resmi kurum söz ile veya konuşarak iş yapmaz.
resmi yazı ile talep etmelisiniz onay verirlerse ki vermeyecekler resmi yazı ile almalısınız.
istihdam ofisiyseniz sorun yaşamazsınız
Kariyer siteleri gibi belgeli iseniz yayınlamanızda sorun yok, fakat kafanıza göre ilan yayınlarsanız firmalar sizi kişisel bilgilerini paylaştığı için mahkemeye verebilir, işkur kısmı ise çok daha karmaşık, başınıza iş almayın.