Şarapsızlar derken?
Ben sattığım bazı ürünlerde fiyat indirimine giderken bazılarında indirime gitmedim. Bunu bilmeden yorum yapmak duyar kasmak ve üstüne beğeni almakta hoşmuş.
Örneğin benim bu hafta aldığım ürünlerde aldığım kur üzerinden satış fiyatı belirliyorum.
Lakin dolar 8.20 - 8.30 arasında iken aldığım ürünler de var. Şu andaki kura göre indirim yaparsam ürün başı zararım 1000 TL civarı oluyor. Ben niye kendime bu zararı ettireyim?
Maşallah her şeye fikriniz var.
Ha bu kura göre ürün alıp 8.30 kurundan hesaplayıp satanlar yok mu var. Lakin onlar da pek barınamazlar. Çünkü aynı ürünü aynı fiyattan alıp çok daha ucuza satıp rekabet oluşturan buy boxcu satıcı çok. Sadece alıcı tarafından bakmayın.
Ben fırsatçıları kastettim, kaldı ki onlar da çoğunluğu oluşturuyor. Düşüncemde de yalnız değilmişim ki mesajım +16 like aldı. Benim aldığım beğeniden, duyarımdan sana ne dostum? Verdiğin örneğin aksini belirtmiyor benim mesajım. Neden konuya düzgünce görüşlerini yazmak yerine alıntı yapıp bulaşıyorsun?
Ben beğeni alma peşinde olmadım hiçbir zaman. Ama görüyorum ki sen konu içerisinde fenomenleşmiş bir mesajı alıntılayıp kendince laf sokup, çürüttüğünü sanarak marjinallik peşindesin. Asıl algı kasmaya çalışan sensin.
Senin neyi kaça alıp kaçtan sattığın beni, benim aldığım beğeni sayısı ve neye fikrimin olup neye zikrimin olmadığı da seni enterese etmez. Bir daha alıntı yapmazsan sevinirim.