Selamlar, çok teşekkür ederim önerileriniz için.
İlk öneriniz için:
Çok güzel düşünülmüş ancak, mevcut + ve - verme sistemi zaten bunun için değil mi? yani en iyi bilgiyi vereni zaten artılıyor, kötüyü de eksilemiyor muyuz ki zaten?
eski sürüm kullanıyorum. mevcut puanlama sistemi nasıl çalışıyor bilmiyorum.
güncel sürüme bakmadan fikir belirttim.
İkinci öneri için:
Sanırın xenforo sistemi bu doğru mu anladım?
evet aynen doğru. buradaki seçenek sayısı bence 6-7 tane olmalı. her butonun ismini admin belirleyebilmeli.
örneğin bir doktor ile bir mizah paylaşım sitesi farklı terimler kullanmak isteyebilir.
yani bunun gibi? Bunu eklemeyi çok düşündüm ancak mevcut + - sisteminin yanında yük olur diye düşündüm.
Sizin fikriniz nedir?
birçok sözlük sahibi gereksiz görebilir. ancak benim için önemli. ücretli ayrı bir fonksiyon veya ayrı bir addon olarak da yapılabilir.
Kullanıcı olarak basit görünüyor. ama ardında karmaşık bir yapı olacağı kesin.
sözlüğü eğlence veya bilgi amaçlı kullanan kişilerin beklentisi farklıdır.
bir başlıkta çok fazla entry varsa sadece komik olanları veya sadece bilgi içeren entryleri listelemek çok faydalı olacaktır..
Öncelikle bu güncellemenin içeriği 28 madde olacak, paranoya değil ancak son zamanlarda bazı sitelerin hype sözlük üzerinden fikir edinerek sözlük kodladıklarını görmeye başladım. Bu sebeple maddelerin büyük bir kısımını güncelleme gününe kadar gizli tutacağım:
1 ve 1a şu an yapmakta olduklarım, diğerleri bitenlerdir.
1) Bulma CSS framework'undan, TailwindCSS'e framework'e geçiş. Bulma CSS bugları canımı sıkmaya başladı, sisteme yama yapmak istemiyorum.
1a) Tamamen A-Z'ye değişmiş dizayn. Tema renksel açıdan canlanıyor.
1b) fontawesome kaldırıldı yerini SVG ikonlar aldı.
2) Topluluk Sistemi, reddit gibi her kullanıcının kendi topluluğunu kurabileceği, bu topluluğu private-public şekilde ayarlayabileceği keza meraklısına NSFW topluluklarının da olacağı bir sistem. Topluluk kurucusu içeride bir adminden farksız. Topluluk kapak ve profil resmi yüklenebilir. Topluluk yaratıcısı topluluk için 3 ayrı rol atayabilir dilediğine.
3) Orta frame'de sadece takip edilen topluluk ve yazarlarnın verilerinin listenecek ve bu listeleme tamamen Sıcak-yeni-ragnarok şeklinde filtrelenebilir olacağı gibi reddit gibi grid sistem yapısı da dinamik olarak yazarın istediği şekilde değişebilecek.
4) Topluluk ve kişiler için instagram hikaye sistemi.
5) Başlık girisine featured görsel ekleme ve hareketli gif resize desteği. (wordpress'de ilk, hareketli gif resize sadece imagick ile sunulur. ben GD ile en iyi şekilde kodladım)
6) Slider post tipi (reddit, instagram gibi slider postları)
7) Meme post tipi (içerisine typescript ile en iyi meme creator'u kodladım, tüm meme'lerinizi buradan yapabilir ve atabilirsiniz).
8) Versus post tipi (İki şeyin karşılaştırılması, ufak bir anket ancak rekabetli. Misal 2 futbolcu ya da 2 kitap.)
9) Anket post tipi
10) Soru post tipi (ödüllü olacak, detaylar güncelleme günü)
11) Hype Coin sistemi. (detayları güncelleme günü vereceğim)
......
28) .....
Güncelleme tarihi: veremiyorum. bu bir güncelleme değil, yeni sisteme geçiş paketidir. bu sebeple sıfırdan bir tema yazıyorum ve çok az kaldı.
Görünüşe göre sözlük başlı başına sosyal medya platformu gibi olacak. Kolaylıklar ve başarılar diliyorum.