orhansinane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yukarıdaki arkadaş tamamen boş yapmış. Microsoft el altından bu işi yürütüyor bana göre... Ne önlemi almış bu güne kadar?

Satılan lisanların neredeyse hepsi yasal lisanlardır. Yasal lisanlar olmazsa zaten online etkinleştirme yapamazsınız.
orhansinane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam internette haber okuyup bir fikir elde edemezsiniz. Kimse 2000tl ye sattığı ürünleri el altından ucuza veriyoruz diye kimse demez. 2000tl ye kimse almaz onu derlerse ben sağlayıcı olarak diyorum. Bunlar yasal lisanslar. Office satışları da yasal. Bunu da net bir şekilde diyebilirim. Microsoft her şeyden haberi var. Yapacağı en ufak güncellemeyle bu lisansları iptal edebilir. Dimi? Eee niye etmiyor? Çünkü yasal lisanslar.

Yasal olmadığına dair elinizde elde tutulur kanıtlar varsa gönderin anlayalım. Microsoft tarafından yapılan hiçbir açıklama gerçekçi değildir.
Online etkinleştirme olması yasal olması anlamına gelmiyor. 2018 2019 yıllarında onlarca dava açıldı. Pazar yerlerinde bu ürünlerin satışı yapılıyor diye. Yasal olan bir şeyin davasını neden açsın ? Microsoft'un ses çıkarmaması yasal olduğu anlamına gelmez. Office satışları da yasal diyorsunuz. Office 365 i hesap olarak veriyorsunuz. Başka otomatik açılan hesapları satıyorsunuz. Sadece şifre değiştirme yetkileri ver. Bunu satmak yasal mı? 1 yıl sattığınız microsoft 365 office ürününü açıklamasında şunlar yazıyor:

Alıntı
Kampanyada satılan ürünleriçin (30TL)
Satın alım sonrasında herhangi bir süre garantisi yoktur. Değişim veya iade yoktur.

Hesap olarak teslim edilir.
Office.com üstünden üyelik girişi yapıp yeni şifrenizi belirledikten sonra kullanmaya başlayabilirsiniz.
1 yıl satılan üründe süre garantisi yoktur. Madem yasal neden süre garantisi yok?
Sizin şuan satıyor olmanız ve kimsenin size ses çıkarmaması o ürünün satışını yasal yapmaz. Hem bizleri hem de kendinizi kandırmış olursunuz. Yasal olması için ürünü her aldığınızda faturası ile alıp faturası ile satışını yapmanız gerekir. Başka yerden fatura alıp satma işi yapanlar gibi değil ama. Bu yüzden sizin sattığınız ürünlerin de yasal olduğunu düşünmüyorum. El altından satılan ama iş gören ürünler.
2017 den beri işin içindeyim. (ürün satmıyorum yanlış anlaşılmasın işi biliyorum sadece )Kimse bana yasal olduğunu kabul ettiremez. Çünkü değil