Merhaba hocam öncelikle yorum için teşekkürler, aslında sistem çok basit. Kendim Ukraynadayım, rus forumlarında araştırdım çoğu aslında basit programlar ve proxy ile dönüyor

hiç değilse deneyerek gözlemledim. Aynı buradaki konuyu rus webmaster sitesinde açtım ve herkes bir şekilde yardımcı oldu çünkü biraz baktığımda herkes taktiği biliyor

teşekkürler tekrar
BH forumunda öğrendiğim kadarıyla vietnam ve rus spamcıları ilginç sistemler yapıyor... Bir kaç ayda sıfırdan bir kanalı milyon izlenmeye ulaştırıyor.
Bilinen en basit ve pahalı olanı telefon çiftlikleri ve 4g ip ler... Araca benzini koyup çalıştırıyorlar sonra zaten gerisi geliyor... Böyle onlarca kanalı geliştiriyorlar...
Bir diğeri de kendilerine özel programları var, paylaşmıyorlar. Burada yüksek kapasiteli sunucularda hesaplar oluşturup farklı ip ler ile izlenme gönderiyorlar. Kanalın normal abonesi veya izlenmesi yok, neredeyse tamamı bu şekilde yapılıp çok güzel kar ediyorlar...
Bir diğer yöntem ise eşleşenli videolar ile para kazanıyorlar, kabaca taktik bir videoya müzik ekleyip kendi videolarına telif atıyorlar (müzik de kendilerinin ama telif alınmış) sonra bu videoya izlenme gönderip para kazanıyorlar... V.b.
Ne yaptıkları aşağı yukarı belli ama nasıl yaptıkları sır...
Para bir yere kadar...