Öz elestiri olarak kabul edersen eger burnun tikanikmis gibi cikiyor sesin veya kendin bilerek mi oyle yapiyorsun bilemedim.Bu aralarda olabilir ama sureklilik arz etmesi beni sahsen rahatsiz etti.Emegine agzina saglik.Bu arada bahsettiginiz mikrofonun fiyati nedir onuda belirtin dilerseniz.Saygilarimla.
Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Sesimi bilerek o şekilde inceltiyorum. Eleşterinizi gayet iyi anlıyorum çünkü oratada olan birşey bu "burnun tıkalıymış gibi çıkıyor" bunun sebebi mikrofonumda ki boğukluk. Bu sesi nerelerden buraya kadar getirdim görmek istemezseniz. Mikrofonum hem cızırtılı hemde boğuk olduğu için bu şekilde çıkmış sürekli olarak ince sesimi kullanmıyorum sürekli farklı tarzlar deniyorum kendimi her geçen gün daha da geliştiriyorum.
Mikrofonun fiyatı şu aralak değişiklik göstermiyor 2500 - 2800 bandında.
Bu fiyat kimine yüksek gelebilir fakat gerçekten Spotify ve diğer platformlardan gelir yaklaşık olarak 1000
dinlenme başına 5 dolar bu oldukça yüksek bir ücret. Dinlenmenin altını çiziyorum çünkü size 1000 kişi tarafından dinlenirse 5 dolar demiyorum yani 500 kişi 2 kere dinlese yine 1000 oluyor.