Merhabalar, eğitim sektöründe çalışmalar gösteren bir şirket adına 18 adet instagram story tasarımı alacağım. 2 gün içerisinde teslim edebilecek, birkaç taneden fazla instagram story çalışmasını atabilecek arkadaşlar yazsın. Zahmetsiz, telefon numarası ve .com uzantısı ile yapacağınız; eğitimlerin başlığı olan tasarımlar yapılacaktır. Freepik,shutterstock,envato elements,kanva ne isterseniz kullanabilirsiniz.
0542 655 35 06
Lütfen pm'den yazıp numaranızı ve başlığınızı koyup onlarla ilgilenmemi beklemeyin, yanlış anlamayın ama acil alım yapacak insan 10-15 mesaj içerisinden ona uğraşmaz yanlış düşünmüyorsam.
Örnek çalışmalar atılacaktır. Başka sayfaya yönlendiren (r10 dahil) hiçbir mesaja geri dönüş yapmayacağım. Tasarımları wp üzerinden inceliyoruz. Daha önce post için de başlık açmıştım fakat post tasarımlarını kendimiz yapmaya karar verdik; aradan storyler de çıksın istiyorum. Örnek çalışmaların ücretini yolluyorum. LÜTFEN İSTEDİĞİNİZ FİYAT, ÖRNEK ÇALIŞMALAR haricinde bir şey yazmayın en müsait anımda hepinize dönüş yapacağım, hocalarım bilir.. İyi çalışmalar