Üstadım eski bi kanal sahibi olarak fikirlerimi paylaşmak isterim.
İzleme ve abonemi facebook gruplarından doldurdum. Reklamdan gelen izlemeler saate yansımıyor.
Reklam verebilirsiniz ancak alanında güçlü olması lazım ki yeterince etkileşim alsın. Ayrıca reklam maliyetleri aşırı yüksek ve google ın maliyet çakallığına dikkat etmeiz gerekir. (Sadece önerilenlerde reklam vermenizi öneririm.)
Mesela her reklamımı 0.03 kuruş tıklama değerli olarak ayarlayıp kaydettikten sonra otomatik olarak 0.24 kuruş olarak kaydediyor. Bu nedenle kayıt sonrası tekrar düzenleme yapıp rakamdn emin olmalısınız.
Her reklamın yayınlanması ortalama 24 saati buluyor. Günlük harcama limitini 120 lira yapmaz iseniz yayına almiyor. 5 dk içerisinde 100 lira üzeri harcama yapabiliyor o nedenle 2 dakikada 1 reklamı dondurmalısınız.
Kanalınız reklama açık ise reklamla çağırdığınız izleyiciye reklam gösterimi yapılmıyor. Yani ben reklam harcaması ile reklam kazancını amorti ettiririm demeyin.
Hocam tbm yi siz belirlersiniz sistem degilki 5 yıldır aktif Reklam veriyorum bir kere bile dediklerinizle karşılaşmadım.Keske isi bilen birinden destek alsaydiniz çok zarar uğradığınız gözüküyor