Bu cihaz şuan 16-17 civarına satılıyor en düşük hocam. Mining yerine direk satardım. Parasını 9-10 ayda amorti etmek yerine direk 2 katına satıp zaten kara geçiyorsun.
Eger cok fazla getirtebilirsem satisinida yapabilirim ama isin icine gümrük girince 1-2 adetten fazlasina izin vermeyeceklerini düsnüyorum. Ama dediginiz gibi satarakda kazanc elde edilebilir. Tercih meselesi tabiki.
Önerim aynı paraya daha düşük kartlardan adet olarak daha fazla toplayıp ilerlemeniz.
1 kattan evet o kadar güç alabilirsiniz ama kartların bozulma riskini göz önünde bulundurursak aynı paraya 2-3 kart almayı tercih ederim.
3 kart alinca 3 kati fazla elektirik sarfiyati oluyor hocam. Misal Rx 580 alsak 3 tane yaklasik 555 watt/ saat elektirik tüketiyor. Oysa bi tane rtx 3080 220 watt/ saat tüketior vede ayni kazanci sagliyor. Elektirkden de ciddi bir tasarruf söz konusu.