güncel varlık barışı yasa değil zaten uygulama. devlet yurt dışına para kaçmasın diye inceden önlem almak istiyor. ayrıca devlet tek tek hangi varlıkların uygulamaya girmeyeceğini eklemez. gecen aylarda cıkan varlık barışında tüm kanallar bas bas bağırdı açıklama yaptı tek tek ilk okul çocuguna anlatır gibi. kapsama girenleri aşağıda ekran görüntüsü aldım. kapsama girmeyenleri bir liste yapsan heralde 100binlerce sayfa yazardık. bu da mantıksız olurdu.
bu başlıktada sadece yorum yapılıyor demeni anlamadım. bildiğimizi söylüyoruz yine beğenilmiyor. çok merak ediyorsanız gidin vergi dairesine sorun. hem şirketin yok hem hem kazandığın para yasal değil hem yorum yapanlara öff pöff yapıyorsun. insanlara yardım etmeye de gelmiyor
1- Öncelikle başlıkta gördüğünüz gibi " MALİ MÜŞAVİR - BANKACI - BU DURUMU YAŞAYAN" yazıyor.
Var mı bir niyet okumanız, var mı bir yorumunuz yazmıyor
2-
"Gelir Vergisi Kanunu"na her sene dahil olan bir madde. Herhalde yasa,kanun bunu uzun uzun anlatmama gerek yok. 3- Kazandığım paranın yasal olup olmaması seni ne alakadar ediyor? Sen nerden kimi sorguluyorsun ? Param yasal olunca öff pöff yapma hakkım var mı? Türkiye'de şirketimi kapattım. Son ödediğim gelir geçici vergi 5 haneliydi. Kaldı bi 30k o da devletimize girsin diye uğraşıyoruz. (ayrıca kazandığın para yasal değil derken uyuşturucu satışından kazanmadık.)
4- Herhalde vergi dairesine soracak kadar beyin bizde de var. Yurtdışında oldugum için buraya başlık açıyorum