zAHo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlıyorum hocam eğer mutlu ise o çok güzel benim korktuğum kısım açıkcası o değil iş bulmak da değil başarmak için gerekli olan basamakları baştan çıkamamak çünkü hedefim hiç bir şirket altında 9-5 çalışayım iyi bir maaş, ev, araba olmadı yemin ederim olmadı tek istediğim başarı ve birşeyleri üretmek biliyorum bunu okumadan yaparsın ancak ben sadece Türkiye'de değil Dünya'da birşeyler yapmak istiyorum, Amerika'da doğmadığımız için Türkiye'de bulunan şartlar içerisinde yıldız gibi parlamadığımız müddetçe kimse bizi hadi gel otur koltuğa demez o basamakları atlayamayız diye düşünüyorum. O yüzden sisteme uyup sonrasında sistemi bozarak çıkmak istiyorum bunları düşündüğüm için ise başım ağrıyor.

Diğer bir yaşadığım konu ise ben iyi Anadolu lisesinde okuyorum benim okuduğum lisede eğitim gören yazılımcı bir kişi vardı o mezun oldu ancak üniversite okumadı yazılıma devam etti Netflix ile anlaşma yaptı animasyon için bir pozisyonda sonrasında problemler baş kaldırdı ve iptal oldu pandemi vb. durumlardan kişi iyi ve kendini çok geliştiren biri ancak hiçbir ülkeye gidemez neden kabul etsinler ki yani öyle bir durum işte çektiğim sıkıntı.

Burada kalmak zorunda değilsin kendi sistemlerini oluşturabilirsin bende birçok konuda senin gibi düşünüyorum fakat aynı zaman da realist olmak lazım. Dünyayı değiştirmek için daha önce değiştirenlerden farklı bir şeyler yapman lazım çünkü Dünya eski dünya değil.